Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya diğer bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın merdivenine sahip sürdürmek mehabetli bir avantajdır. Bittabi bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine iye yürütmek sinein binanızın yeni olması ya da fazlaca mürtefi olması gerekmemektedir.

Kazalı sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu Yangın Merdiveni Kapısı alfabemızda;

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok aşkın insanın emanet ve finans yitirilmesine da muamele harisabilir.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, sene zarfında birey kaybına ne olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem can hem de dünyalık yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve mal kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın hayat eminğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem yamanın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page